Печат и реклама;
Фирма: АСТРА ООД 
Адрес:   София    бул.Цариградско шосе 113 София прес, офис 220 телефон: 02 974 63 06 факс: 02 76 14 40
АСТРА ООД->Детско-юношеска литература
Детско-юношеска литература

Детско-юношеска литература

1. Прекрасно оформена книга за шесте основни религии: Християнство, Ислям, Юдейство, Будизъм, Хиндуизъм и Сикхизъм. Полезно четиво за първи стъпки в религията. Разгледани са празниците, храмовете, обичаите на различните религии.

2. Полезна книга за всяко подрастващо дете. Улеснява родителите, когато трябва да отговарят на трудни въпроси, свързани с човешкото тяло .

3. Книгата разказва историята на "вечната книга" - Библията. Децата ще научат защо това е най-продаваната книга на всички времена, как е била написана, как е стигнала през вековете до нас. Книгата е интересно четиво както за деца, така и за възрастни. В "История на книгата, която промени света" малките читатели ще открият и развлекателна част "Направи си сам", която им дава възможност да се резтоварят между отделните разкази.

4. Една от малкото книги на екологична тематика на нашия пазар. Децата също разширяват географските си познания и разбират защо е важно да се грижим за природата. Авторите са включили и няколко забавни ексеримента за своите малки читатели.

Търсене:
Име на продукт/фирма:

Търсене само по име на фирма
Вид на фирмата:
Град:
Улица:
Бранш:
назад нагоре начало
търсене | нови фирми  | web поща |  web борсаза нас  | връзки |  коментари | контакти
Copyright ©1998-2005 BGCATALOG Ltd. All rights reserved.