Машиностроене->Специална и гражданска продукция;
Фирма: РОССА ООД 
Адрес:   София  1582 кв. Дружба 2  Бул.Проф. Цветан Лазаров 10 телефон: 02 978 37 27 факс: 02 978 55 44
WEB страница:  http://www.rossa.bgcatalog.com  e-mail:  rossa@einet.bg  
РОССА ООД->Миг-маг полуавтомати, токоизточници, машини за плазмено рязане
Миг-маг полуавтомати, токоизточници, машини за плазмено рязане


Гама МИГ/МАГ заваръчни полуавтомати ROSSA с принудително въздушно охлаждане и термична защита на силовата част, с приложение в авторемонтната и тенекеджийската дейност, за производство на леки и средни метални конструкции ( стоманени, алуминиеви и неръждаеми ) монтажни дейности и др. Машините включват функции електронитоване и стъпково подаване, а Pento допълнително позволява заваряване с обмазани електроди, електросъпротивително заваряване, стартиране на ДВГ и зареждане на акумулатори.

Промишлени МИГ/МАГ токоизточници от внос за заваряване на средни и тежки метални конструкции ( стоманени, алуминиеви и неръждаеми) в корабостроенето, каростроенето, автомобилостроенето, машиностроенето, ремонтната дейност и др. G 500 VC/S позволява заваряване с обмазани електроди и ВИГ.

Машините за плазмено рязане PCS 30 и PCS 100 с автоматично високочестотно запалване на дъгата са най-новата разработка на РОССА ООД. Те са предназначени за бързо и прецизно рязане на всички видове метали, включително неръждаеми и легирани стомани, алуминий и алуминиеви сплави при дебелина до 30 мм и минимална зона на термично влияние. Машините са прости за управление и не изискват специални познания от страна на оператора, като могат да бъдат лесно адаптирани за механизирано, автоматизирано и роботизирано рязане. Подходящи са за авторемонтни дейности, производство на леки плавателни съдове, индустриални ремонти, монтажна дейност и др.

Търсене:
Име на продукт/фирма:

Търсене само по име на фирма
Вид на фирмата:
Град:
Улица:
Бранш:
назад нагоре начало
търсене | нови фирми  | web поща |  web борсаза нас  | връзки |  коментари | контакти
Copyright ©1998-2005 BGCATALOG Ltd. All rights reserved.