Машиностроене->Специална и гражданска продукция;
Фирма: ТЕРЕМ ЕАД 
Адрес:   София  1233   ул.Скопие 3 телефон: 02 32 51 49 факс: 02 931 13 12
WEB страница:  http://terem.bgcatalog.com  e-mail:  terem@nat.bg  

Българските военно-ремонтни заводи са интегрирани като единна стопанска структура през 1965 година с решение на Министерския съвет на Република България под името Военно-ремонтни заводи и с регистрирана търговска марка ТЕРЕМ. През юни 1998 година същите са регистрирани като “ТЕРЕМ” ЕАД.

Дружеството обхваща 12 завода с дългогодишен опит в областта на ремонта. Съвременното производствено оборудване осигурява ремонта на самолети, сухопътна техника, комуникационно и радарно оборудване, АБТТ, морски съдове.

Заводите са оборудвани със съвременни машини с ЦПУ, ГАПС, тестово оборудване, лаборатории за анализ на материалите, чрез които се осигурява високо качество на машинната обработка, леене, коване, щамповане, производство на режещ и мерителен инструмент.

Съвременни технологии се прилагат в механичната, термична и химична обработка на продуктите, а също така и при обработката на цветни метали и извършването на антикорозионни покрития.

Високо квалифицираният инженерен персонал на ТЕРЕМ позволява в къси срокове усвояването на нови продукти и производствени процеси.

Извършва се входящ и изходящ контрол на производството и ремонта, а също така и осигуряване на качеството на производствените процеси. Контролът на качеството се извършва от контролните органи в самите заводи, а също така и от Държавната инспекция за контрол и сертификация в отбранителната промишленост.

Всички тези предимства на ефективно производство вече са установени от задграничните партньори на ТЕРЕМ.

Специална продукция
Гражданска продукция
Поддоставки
Туристически комплекс "Смокините"
Търсене:
Име на продукт/фирма:

Търсене само по име на фирма
Вид на фирмата:
Град:
Улица:
Бранш:
назад нагоре начало
търсене | нови фирми  | web поща |  web борсаза нас  | връзки |  коментари | контакти
Copyright ©1998-2005 BGCATALOG Ltd. All rights reserved.